رد : استشارات مطبخية اسألوا و نحن نجيب
ياسلام مايهمك ياعسل
اللازانيا
جيبي اللازانيا من اي سوبرماركت
اعملي علا جنب باشميل
واعملي علا جنب كمان لحم مفرومة بالطريقة الي تحبيها
بقولك علا طريقتي
طبعا عيالي بيطفشوني ومابياكلو الخضرة فاشوفي كيف بعملها
بشوح البصل مع الثوم عالزيت وبعدين بضيف لها
بضيف اللحم المفروم
واشوح شويه لغاية مايتغير لو اللحم المفروم بعدين
بضيف البهارات من فلفل وكمون وكركم بابريكا
واشوحهم كويس
بطنجرة تانية بكون مشوحة شوية بصل مع كوسا
وجزر وفلفل رومي الوان وشوية بهارات هفيفة عليهم
بعدين باخلطهم بالخلاط ويصيرو زي الشوربة
باضيفهم عاللحمة المفرومة واضيف عليهم مع
طماطم وملح واخليهم مع بعض يتسبكو
وتختلط النكهات هههه
المهم خليهم لغاية ماتقريبل ينشف الصوص
وخلاص
جيبي الصحن الي بتخليه بالفرن
وحطي طبقة من اللازانيا وغطيها بشوية باشميل وبعدين
شوية من البحمة المفرومة وممكن نضيفي شوية جبنة
بس مش ضروري
المهم باستنري بالطبقات كدا لغاية ماتخلص اللحمة المفرومة
اخر طبقة تكون باشميل وجبنة مبشورة وغطيها
بالقصدير وللفرن وصحة وهنا
علا فكرة في لازانيا لازم تحطيها بماء فاير قبل
ماتستخدميها وفي لزانيا عادي تحطيها زي ماهي
فا اقراي ورا الكرتونة ايش مكتوب
__________________
سبحان الله... الحمدلله ... لا اله الا الله .. الله اكبر
سبحانك لا اله الا انت اني كنت من الظالمين
استودعكم الله