كيف احافظ على الخضروات الورقيه اطول مده؟ - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 25-02-2006, 11:40 PM
  #7
مرمر_1
عضو جديد
تاريخ التسجيل: Feb 2006
المشاركات: 3
مرمر_1 غير متصل  
حبيبتى بالنسبه للخضروات مثل الفاصوليا او البسله والجزر تغليها فى الماء لمده دقيقتين وتضعى ذرة من الكربوناتو اكيد بتعرفوها دى عشان تحافظ على اللون الاخضر للخضروات وبعدين بتعبيها فى اكياس وتضعيها فى الفريزر وتسحبى منها على قد الطبخ

اما الخضروات الورقيه مثل السبانخ تشوحيها على النار لحد ماتنزل المياه بتعتها وتلاقيها تتدبل تشلييها وتحطيها فى كيس وفى الفريزي تحطيها
بالنسبه للخضر الورقيه مثل البقدونس او اى نوع تشليه فى كيس وتضعى فى هوا وتربطيه وتضعيه فى الثلاجه عادى وتسحبى منه على قد مقدارك فى الطبخ

ارجو ان اكون افادتك اصلى انا بحب المطبخ اوى والحمد لله وان شاء الله اى سؤال تلاقى اجابته عندى ان شاء الله
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 10:47 AM.


images