السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
هذا رز من تأليفى واخراجى خخخخخخخخ سار مسلسل دا
مقداره صغير وانتوا زيدوا حسب عددكم
المقادير
بصله صغيره مقطعه ناعم
فلفل رومى وحده صغيره ومفرمه صغير
كاسه رز
نص دجاجه منزوعه الجلد ومنظفه ومغسوله
نص مكعب ماجى للرز الابيض
ليمونه سوده ناشفه
حبتين قرنفل (مسمار)
قرفه (دارسين)
زيت
نص ملعقه صغيره كركم
نص ملعقه صغيره زعفران مطحون او مدقوق المهم ناعم
ملعقه صغير معجون طماطم
الطريقه
اغسلى الرز
حطى الزيت فى القدر وعلى النار ثم كبى البصل والفلفل الرومى والقرفه وكشنيه الين يذبل ويبدى يبغى يحمر حطيله الدجاجه وقلبى شوى حطى الماجى وماء واليمون والقرنفل وحطى الرزفوقه
جيبى تلات فناجين قهوه وحطى كركم فى واحد وفى الثانى زعفران وفى الثالث الصلصه وزيدى عليهم مرقه من نفس القدر مره قليل المهم تذوبيهم
الين ينضج الارز ويبقى شوى من المويه حطى الكركم فى ركن والصلصه فى ركن والزعفران فى ركن
طلعى الجاج وحمريه تحمير خفيف فى الفرن
قلبى الارز واغرفى ثم الدجاج
لاحظى الالوان والريحه الشهيه والطعم الذيييييييييذ
قدميها مع سلطه خضراء او الامبه الى تشتهيه نفسك من المقبلات
وبلهناء والعافيه