هذه الرسالة تفيد بأنك غير مشترك. للإشتراك الرجاء اضغط هنــا

إعلان شبكة الألوكة شبكة الألوكة  

 

 

الرئيسية قوانين المشاركة في المنتدى لاستعادة كلمة المرور لتفعيل العضوية لطلب كود تفعيل العضوية لطلب اعلان
العودة   منتدى عالم الأسرة والمجتمع > عالم المرأة > مطبخ الأسرة

فعاليات و أنشطة المنتدى


مطبخ الأسرة اطباق رئيسية,مقبلات,سلطات,معجنات,شوربات,وصفات صحية للنساء فقط

إغلاق الموضوع
 
أدوات الموضوع طريقة عرض الموضوع
  #1  
قديم 27-05-2008, 04:58 PM
ami&mody ami&mody غير متصل
عضو دائم
 
تاريخ التسجيل: Jun 2005
مشاركات: 97
ممكن طريقة و مقادير كفتة الارز

محتاجة واحدة مصرية نفسها فى الأكل ما حصلش تعطينى طريقة ومقادير كفتة الارز
االى فيها تفرم اللحم مع الأرز ويحمر بالزيت ثم يطبخ
ولكم تحياتى
  #2  
قديم 28-05-2008, 09:35 AM
الصورة الرمزية الخاصة بـ مستكة_مستكة
مستكة_مستكة مستكة_مستكة غير متصل
كبار شخصيات المنتدى
 
تاريخ التسجيل: May 2005
مشاركات: 9,448






مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010


اخر تعديل كان بواسطة » مستكة_مستكة في يوم » 28-05-2008 عند الساعة » 09:47 AM
  #3  
قديم 28-05-2008, 04:38 PM
ami&mody ami&mody غير متصل
عضو دائم
 
تاريخ التسجيل: Jun 2005
مشاركات: 97
الف شكر أختى العزيزة
أجابتك لي استفسارى خير ما اتمنى
  #4  
قديم 30-05-2008, 01:42 PM
الصورة الرمزية الخاصة بـ رحمه المصريه
رحمه المصريه رحمه المصريه غير متصل
عضو دائم
 
تاريخ التسجيل: May 2008
مشاركات: 72
wink1

كفته الارز المصريه نصف كيلو لحم مفروم خشن + 2ك ارز مصري مطحون +2بصله مفروم حجم وسط +حزمه بقدونس مفروم +حزمه نعناع اخضر مفروم وممكن نعناع جاف +ماح وفلفل اسود+توضع كل هذه المقادير في الكبه وتطحن حتى تصبح عجينه متماسكه وان كانت العجينه طريه ممكن وضع ارز مطحون حتى تصبح متماسكه تدهن اليد بالزيت و تصبع مثل الكفته اوعلى شكل دوائر مثل حجم الليمون وتوضع فى الثلاجه لمده ساعه او اكثر ثم يقدح زيت غزير وتقلى الكفته جيدا كلما احمر لونها اصبحت متماسكه في الصلصه تترك لتبرد نحمر بصله مقطع قطع صغيره جدا فى السمن ونوضع 2كوب عصير طماطم اومعجون صلصه عليها ونتركها حتى تتسبك ونوضع بعدذلك كوب ماء ونضع ملح وفلفل اسود وعند الغليان نضع الكفته تاخذ غلوه واحده ملحوظه سمك الصلصه حسب رغبتك وتفضل ان تكون سمكها متوسط وشكرا ويا رب تعجبك
  #5  
قديم 31-05-2008, 04:33 PM
مروووووة مروووووة غير متصل
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: May 2008
مشاركات: 2
يعطيكم العافية
  #6  
قديم 31-05-2008, 04:46 PM
ami&mody ami&mody غير متصل
عضو دائم
 
تاريخ التسجيل: Jun 2005
مشاركات: 97
ألف شكر مروة بس نسيتى تقولى لى على الثوم
  #7  
قديم 31-05-2008, 07:24 PM
الصورة الرمزية الخاصة بـ رحمه المصريه
رحمه المصريه رحمه المصريه غير متصل
عضو دائم
 
تاريخ التسجيل: May 2008
مشاركات: 72
معلش انا منستش ولكن مش كل اللى بيحبه الثوم فى الاكل واحنا عندنا بنحط الثوم مع كفته الجمبري وهي مثل كفته اللحم ولكن بدل اللحم جمبري مقشر
  #8  
قديم 31-05-2008, 07:29 PM
الصورة الرمزية الخاصة بـ رحمه المصريه
رحمه المصريه رحمه المصريه غير متصل
عضو دائم
 
تاريخ التسجيل: May 2008
مشاركات: 72
حبيبتى ام انسى الثوم ولكن مش كل اللى بيحب الثوم فى الاكل واحنا عندنا بنحط الثوم مع كفته الجمبري وهى مثل كفته اللحم مع وضع الجمبرى بدل اللحم
إغلاق الموضوع

علامات

أدوات الموضوع
طريقة عرض الموضوع

قوانين المشاركة
غير مصرّح لك بنشر موضوع جديد
غير مصرّح لك بنشر ردود
غير مصرّح لك برفع مرفقات
غير مصرّح لك بتعديل مشاركاتك

وسوم vB : مسموح
[IMG] كود الـ مسموح
كود الـ HTML غير مسموح

الإنتقال السريع


الوقت المعتمد في المنتدى بتوقيت جرينتش +3.
الوقت الان » 12:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©