شوفوا اخواتي العزيزات احضري الاشياء التالية و كلها متوفرة بالبيت و لا تحتاج خميرة و لا بكنج بودر و سهلة
المقادير والله حسب الحاجة فانتي هاتي
دقيق ابيض
رشة ملح
ماء دافي
زيت مسخن ع النار
الان الطريقة تصبي الدقيق في وعاء غريق و ترشيه بالملح و تصبي عليه الزيت و هو ساخن و تحركيه بملعقة خشبية اياكن و الملعقة البلاستيكة او المعدن ثم حركيه تمام حتى تري ان الزيت شربه الدقيق ، بعدين يا حلويين تصبوا الماء الدافي شوي شوي و تعجنوا و اول ما تستوي العجينة لا تسيبوها ترتاح لا على طول تكوروها دواير دواير ثم بعد ذلك تفتحوها بالنشابة و تخلوها دواير مسطحة تمام
الان تجيبوا اربع دواير من العجين و ترصوها على بعض بس بين كل طبقة و الاخرى تمسحوها بزيت و ترشوا عليها دقيق و هكذا لحد ما يخلص الدواير كلهم بس ها اخر رابع واحدة لا ترشوا عليها و لا شي
الان تولعوا الفرن من فوق بس ع الاخر و على بال ما يولع تجيبوا العجين المطبق فوق بعض و تفتحوه بالنشابة ثم تدخلوها الفرن و ما تقفلوا الفرن لان الغرض من الفرن بس انها تسوي نص استواء عشان بس نفتحها
الان تقلبوها على زوشها ال2 و لما تنتفخ تخرجوها و تجيبوا سكينة حاجة او اذا عندكم السكينة اللي زي العجلة حق البيتزا ة تقطعوها بها و بس و بالهنا و الشفاء