اخواتى العزيزات
بعد التحيه
بالنبسة لوضوعه موضوع الملح على الطعام او قلة طبعا هذا عملية تقديريه وتعود لخبرة الواحده فى الطبخ وبالتالى فانا افضل ان تخرج الطبخه قليلة الملح احسن وافضل من اما تخرج كثيرة الملح ليه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لان الملح القليل امره سهل ممكن واحد بيكلم من الاكله يضع ما يشاء من الملح على الجزء الذى اخذه من الاكله اما الملح الكثير طبعا بيبقى التغلب عليه شىء صعب الى حد ما .
وبالتالى عندما تضعين الملح تقديرين وليكن معلقه واحده صغيرة جدا على كوب الارز
ولو تسوين طهى اى اكله وتضعين مرقة ماجى فتقللى من الملح لان مرقة ماجى بطبيعتها مملحه والزياده تكون ليست كثيرة
خالص تحياتى وتقديرى
__________________
لا يوجد شىء اسمه صعب ، ولا يوجد شىء اسمه مستحيل ... نحن من نصنع الصعب والمستحيل