|
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة رينـاد
مشكوره اختي
تسلم ايدينك |
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام بيسان
تسلم ايدك يا قمر شكلها يفتح النفس
لازم اجربها بكرة بس مفيش عندى زبادى ينفع لبن انا حاجربها وارد عليكى ![]() ويلا جربى وورينا اكلاتك عشان نستفيد ام بيسان |
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة زينة الحياة
تسلم ايديك يا مزيونه وانا عندي طريقة تجنن بخلية النحل نفس مقاديرك بالضبط ونفس الطريقة بس تجيبي دارسين مطحون (قرفة مطحونه) وتغمسي الكرة قبل لا ترصيها بالصينيه في القرفه وبعد كذا ترصيها وتدخليها الفرن بعد ما تتحمر تخرجيها وتحطي فوقها علية صغيره منالحليب المركز نستله ......
تطلع كانها سينابون والله تجنن انا امي علمتني الطريقة وفعلا روعه وطعمها جنااااااااان ...... |
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ام الجود
شكل الصورة يشهي
ان شاء الله اسويها وارد عليك يعطيك الف عافية |
مواقع النشر |
![]() |
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك
BB code متاحة
الابتسامات متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
|