اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ماريا 13
تسلم ايديكي تيررا
شكلها أكلة من تراثكم ؟؟
ما شاء الله شكلها مشهي
لكن سؤال طاجن ماذا تعني بالضبط شكل الوعاء أو نوعه أو فقط اسم الطبق ؟ و أي لهجة هي؟ مغربية ؟؟
|
بعد اذن صاحبة الموضوعة
الاكلة مصرية يا مرمر والطاجن دة اسمه الفخار
دايما الستات اللى في الريف مشهورين بالطواجن البطاطس والرز المعمر والباميا اللى بالسمن البلدى في الفرن البلدى بتبقى تحفة جدا طعمها جنان احسن من فرن البوتجاز
الفرن البلدى بتشوفيه في التلفزيون لما بيحطوا فيه صوانى الخبز والفطير والكعك