محشي الكرنب " الملفوف " بالطريقه المصريه المضمونه ......................... - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 02-08-2007, 09:52 PM
  #6
ام من شبرا
عضو متألق
 الصورة الرمزية ام من شبرا
تاريخ التسجيل: Feb 2007
المشاركات: 983
ام من شبرا غير متصل  
حبيبتى hanooonah اتمنى الطريقة تكون واضحه و سهله بالنسبه اليكى
اما عن الثوم و الليمون بصراحه لم اجرب وضعهم مع الخلطه من قبل
يعنى ممكن تجربى و تضيفى قليل من الثوم المفروم النىء لنصف الخلطه و تتركى النصف الاخر بدون ثوم و تسوى كل كميه بعد الحشو لوحدها
ثم تقارنى و تعرفى مين طعمه الذ من التانى

و على فكرة هى دى طريقة معظم المصريات فى عمل محشى الكرنب
يعنى مع بعض الاختلافات البسيطه
اه .. على فكرة طريقه فيه البعض بيعملها و هى خلط كل المكونات السابقه نىء فى نىء ( يعنى بدون اى تحمير او تسبيك ثم تقومى بالحشو
و لكى الاختيار بينهما

و لكى كل تحيه
__________________
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 02:52 AM.


images