كيف طريقتها( ام علي ) - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

حلويات حلويات بأنواعها المشاركة للنساء فقط

موضوع مغلق
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 28-05-2008, 10:18 AM
  #1
عاشقة عيونه
قلم مبدع
 الصورة الرمزية عاشقة عيونه
تاريخ التسجيل: Jul 2007
المشاركات: 1,448
عاشقة عيونه غير متصل  
حلى ام علي
1-بف ياستري مقطع مكعيات بالفرن
2-5 كأسات حليب+كاسة سكر+فانيلا عندما يغلي المزيج نضيف علبة قشطة+فستق حلبي+جوز هند+لوز+فنجان زبيب ثم نضع البيف باستري على الحليب ونصبه في صحون

التقديم::
يوضع على كل صحن شويه قشطة وبتدهنيها وفوقها لوز مبيشور ندخلهم للفرن حتى يتحمر الوجة
صحتين وعافية
قديم 30-05-2008, 07:46 PM
  #2
زهـــــرة
عضو مميز ومثالي
 الصورة الرمزية زهـــــرة
تاريخ التسجيل: Oct 2005
المشاركات: 812
زهـــــرة غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة عاشقة عيونه مشاهدة المشاركة
حلى ام علي
1-بف ياستري مقطع مكعيات بالفرن
2-5 كأسات حليب+كاسة سكر+فانيلا عندما يغلي المزيج نضيف علبة قشطة+فستق حلبي+جوز هند+لوز+فنجان زبيب ثم نضع البيف باستري على الحليب ونصبه في صحون

التقديم::
يوضع على كل صحن شويه قشطة وبتدهنيها وفوقها لوز مبيشور ندخلهم للفرن حتى يتحمر الوجة
صحتين وعافية
انا استخدم نفس الطريقة دي بس من غير القشطة مع الحليب بس احط قشطة على الوجه
تطلع روعة
__________________
ربنا اجعلنا ممن نظرت اليهم فرحمتهم وسمعت دعاءهم فاجبتهم
يارب فرج همومنا وارزقنا فرحة تدمع منها اعيننا
قديم 02-06-2008, 02:49 AM
  #3
المصرية الشقية
عضو جديد
تاريخ التسجيل: May 2008
المشاركات: 12
المصرية الشقية غير متصل  
girl

أم على المصرية الأصلية
احضرى الجلاش و كسريه فى طبق بايركس وضعى عليها سمنة سايحة و تاكدى ان الجلاش شربها كلها ضعيها فى الفرن و قلبيها كل شوية حتى تتحمص كلها اسكبى عليها حليب ساخن محلى و دخليها الفرن حتى تتشرب اذا احتاج حليب تانى اديله و يا سلام لو عندك قشدة ضعى شوية فى اللبن و الباقى على الوش زعند التقديم ضعى على الوش مكسرات محمصة و احتفظى بحليب ساخن اذا تشربت اللبن وباهناء و الشفاء
موضوع مغلق

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 09:08 AM.


images