الممبار علي الطريقة المصرية بطريقتي مستكة_مستكة - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 13-01-2009, 04:15 PM
  #23
مستكة_مستكة
كبار شخصيات المنتدى
 الصورة الرمزية مستكة_مستكة
تاريخ التسجيل: May 2005
المشاركات: 9,448
مستكة_مستكة غير متصل  
اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sa33 مشاهدة المشاركة
تسلم ايدك وعينك على الأكلة الجميلة دى
بس أنا عندى إضافتين فى عمايل المنبار وعلى فكره هو أكلتى المفضلى جدا
أولا انى بأحشيه بقمع بلاستيك وده بيسهل ويسرع عملية الحشو جدا مهما كان حجم المنبار صغير
ثانيا انى بأقطعه قطع صغيره كل قطعه بتكون تقريبا 10 سم وأتركها مفتوحة من الناحيتين وأول ما غلى المياه اللى بالتوابل أبدا تنزيل وحدات المنبار وحده وحده فتقفل هى من الطرفين من نفسها ولكن تترك فتحتين صغار جدا يدخل من خلالهما المرقة ويخرج الهواء فبالتالى ولا واحدة تنفجر ومن غير ما أخرمهم بالشوكة ولا حاجة
وطبعا المفروض اننا ما نملاش المنبار بالحشوة كثير علشان نسيب مكان للرز لما ينتفخ ويستوى
ومشكووووووووووووورة على الأكلة المميزة

تسلمي غاليتي

فعلا موضوع الحشوة بالقمع بتكون سهلة

لكني بستمتع بحشوه باليد

و لا احب الممبار الرفيع الضاني و لذلك لا اضطر لاستخدام القمع

و بالنسبة لموضوع ربطه انا تعودت من بيت امي حفظها الله ان يكون شكل الممبار دائري شكله بيكون شيك جدا جدا

و اكيد طريقتك لن تسبب انفجار حبة الممبار و فعلا لا يحشي كثيرا

بارك الله فيكي علي الاضافة و الله مفيدة فعلا

تحياتي
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 10:37 AM.


images