انا مجربة اثناء الحمل العسل الاسود كان ممتاز جدا

رفع الهيموجلوبين من 9 الى 12 في اسبوع ونص او اسبوعين مش متذكرة بالضبط كنت بشرب منه الصبح في الفطور وبليل في العشا وكنت بجبر نفسي عالاكل لاني كنت مش بقدر اكل لو شميت ريحة الاكل وما شاء الله جربي هيزيد بسرعة باذن الله
وبالنسبة للاكل في اول 3 شهور الفطور كوب لبن حتى لو بتكرهيه

لانه مهم للجنين وبيضة وعسل اسود التلاتة دول اساسي في كل فطار وعشا يوميا وفي الغدا نوعي مرة بروتين زي لحوم اوسمك وهو ممتاز للحامل عشان الكالسيوم والفيتامينات والفيسفور والدكتورة كانت تقولي لا اتقل في الاكل يعني ما امليش معدتي اكل عشان بيضغط عالرحم وعشان ما تجوعي تاكلي الاكل مش 3 وجبات مليانة 5 او 6 خفاف واعرفي انك لو اهملتي في غذاكي في هذه الشهور هيأثر عليكي انتي لان الجنين بياخد غذاؤه منك سواء كلتي ولا ماكلتيش

وتكوين المشيمة في الشهور الاولى بياخد من الكالسيوم والحديد فاهتمي بصحتك كويس جدا وكتري من شرب السوائل عشان تتجنبي تكون الاملاح الضارة يعني ممكن لو مش هتشربي عصاير اشربي لترين ماء اقل شيء في اليوم وابتعدي عن الكافيين والمنبهات والاطعمة الحراقة( اللي فيها شطة كتير او خل ........زز) لانها والعياذ بالله تؤثر على ثبات الحمل وربنا يتمم حملك على خير وتقومي انتي ومولودك بالف سلامة وعافية:14: