كيفية التفريز استعدادا لرمضان - منتدى عالم الأسرة والمجتمع
logo

الملاحظات

مطبخ المرأة اطباق رئيسية،مقبلات،سلطات،معجنات،شوربات المشاركة للنساء فقط

 
أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع
قديم 02-09-2006, 07:56 PM
  #11
ام بيسان
عضو نشيط
 الصورة الرمزية ام بيسان
تاريخ التسجيل: Dec 2005
المشاركات: 178
ام بيسان غير متصل  
tongue3

اهلالالالالالالالالا يا بنات يا حلوين
انا بدات امس فى التحضيرات للتفريز ل رمضان
عملت كبة سورى للقلى وحشيتها ودخلتها الفريزر
كمان الكرنب جبتة وسلقتة وقطعتة وقسمتة على اكياس
الفراخ البانية قطعتها وتبلتها يوم فى الثلاجة وبعدين حطيتها فى بيض وبقسماط وحطتها على ورق مناديل فى الفريزر ولما تجمدت وضعتهم فى علبة بلاستك مفروشة بلمناديل وبين الصدور وبعضها ايضا مناديل وغلقت العلبة جيدا يادوب اطلعها واسيبها تفك واقليها
طحنت كمية من البصل وقسمتها على اكياس فى الفريزر
شويت كمية من البازنجان وقسمتة على اكياس
حضرت الدجاجة وقسمتها على اربع او ثمانية اجزاء وتبلتها ووضعتها فى الفريزر يادوب اطلعها على الفرن على طول
النهاردة عملت طعمية او فلافل لاننا بنحبها احيانا على الافطار واكيد مقسمة على اكياس
بل نسبة للسمبوسة لسة لما اجرب حاقول لكم

اللهم تقبل صيامنا وصلاتنا وقيامنا وركوعنا
لى عودة ان شاء الله
خبرينى يا ام خالد انتى عملتى اية وباقى الاخوات
__________________
]]
 

مواقع النشر


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع


الساعة الآن 09:56 AM.


images