السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ماشاء الله لاقوه الا بالله
سلطه نسيت اقدمها مع الاكل
وهذى ضيافتى مع القهوه
حلا افخاذ الدجاج ودمجت بين السينبون وخليه النحل الى فى الكاب كيك
وهذا حلا من صديقتى
وهذى طريقه حلا افخاذ الدجاج
طبعا فكره وحده من الاخوات طبقتها بنفس الطريقه لاكن المكونات من عندى
وصحباتى انجنو عليها
كيس خدود البنات(حلاوه قطن) 225 جم + 2/1 كاسه حليب على النار الين تذوب
بعدين اضفت باكت بسكوت مطحون ناااعم
بعدين اضفت ظرف كريم كراميل
بعدين اضفت 4/3 كوب نارجين
وحمصت نارجين عشان نغطى افخاذ الدجاج
وكنت عامله كيرم كراميل واضفت له كاكو وخليته يبرد ويتماسك برى الثلاجه
اخذت كوره من العجينه الى عملتها فردتها بعد مادهنت يدى بالزيت
وحطيت كميه بسيطه من الكرميل وبسكوت رينجو وقفلت العجينه وزبطت شكلها مثل افاخذ الدجاج

غمسها بالحليب المكثف المحلى ثم بالنارجين المحمص
اما الخليه فكانت عادى زى مقادير الخليه العاديه لاكنى بعد حشيتها بالكيرى درمغتها بالقرفه الناعمه وتركتها فى صينيه الكاب الكيك لمن خمرت خبزتها وبعدين حطيت عليها حليب مكثف محلى
وهذى تطبيقى للكيكه المالحه
وهذى مكرونه باشميل شغل القموره وسام الحب
وهذى صينيه الشاورما لام خالد الله يسعدها مره مره لذيذه هذى 3او رابع مره اعملها
وهذى شاورمتى الرهيبه وسبق وانى نزلتها
ورق عنب فظيييع من صديقتى العزيزه
السطه عباره عن(فاصوليا بيضا&قاصوليا حمرا&خيار&طماطم&جزر&ذره&كرنب احمر(مووف))
ملح و ليمون وثوم مره فظيعه وطعمها غيييييييير وراح اسميها سلطه الالوان
امممممممممم

وهذى طريقه الذ كيك بالقرفه ذقتها فى حياتى وحتى صحباتى مره مره عجبتهم
والفضل لله ثم لأم جمانه
وعملتها فى قوالب الكريم كراميل
وكنت مجهزه اسامينا بالشكولاته (خمنو اي واحد فيهم اسمى)
اضفت للكيك قبل الخبز جوز (قعقع) مجروش
وزينت بيها الكيكه برضو
والى جمب كيك القرفه حلا البودينغ برضو صديقتى الى جايبته جزاها الله خير
ويارب شغلى يعجبكم وينال رضاكم مثل مانال ضيوفى
لكم فائق احترامى
محرجه منكم جدا يامشرفين قسمنا عدلولى الروابط لنفس السبب