السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اخواتي الكريمات
اولا باركولي علي الكاميرا الجديدة
ثانيا ....
بانيه الدجاج و سر جديد
المكونات
فراخ فيليه صدور
التتبيلة
بصلة مفرية + ملح + فلفل اسود + قرفة ناعمة + عصير ليمون + خل
تتبل و تترك في التتبيلة طوال الليل
اليوم التالي
نزيل البصل عن الفيليه
و نضع علي الفيليه بيضة مخفوقة ماف اليها ملح و فلفل اسود
و توضع في البقسماط ثم تقلي
السر
اني استعملت بقسماط جاهز
و اضفت عليه نفس الكمية بسكويت دايجستف مطحون خشن
و جربي انك تستبدلي البقسماط باي نوع بسكويت مالح عندك كسريه خشن و جربي و ادعيلي
السر الثاني
قليت البانيه ب زيت و زبدة بيضاء نباتي
النتيجة بانيه مقرمش 100%
الكفتة من اعداد الشيف يسري
المكونات
بطاطس مسلوقة + لحم مفروم معصج + ملح + فلفل + بيض + بقسماط + بقدونس + بصلة مفرية ناعم ( استغنيت عنها )
التغطية
بيض + ملح + فلفل + قليل من اللبن
بقسماط
الطريقة
تخلط المكونات مع بعض و اضافة البقسماط حتي تشعري ان الكفته متماسكه معاكي
و توضع في
بيض و اللبن ثم البقسماط و تقلي

]

]
تحياتي للجميع
__________________
مبروك للمبدعات
و المشاركات في اقسام التغذية و الطبخ خلال شهر مارس 2010